ΣΟΤΣΙ.3 ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ


Το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Σότσι, καθώς οι ανεμοστρόβιλοι διαπερνούν τη Μαύρη Θάλασσα γύρω από το ξενοδοχείο (PHOTO, VIDEO)
Το αεροπλάνο κάνει τρομακτική προσγείωση στο Σότσι, καθώς οι ανεμοστρόβιλοι διαπερνούν τη Μαύρη Θάλασσα γύρω από το ξενοδοχείο (PHOTO, VIDEO)
Ένα αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη ρωσική πόλη του Σότσι με τρεις ανεμοστρόβιλους ακριβώς πίσω του. Έως και δώδεκα ανεμοστρόβιλοι εντοπίστηκαν από την ακτή την ίδια μέρα και είναι η δεύτερη εβδομάδα στη σειρά που εμφανίστηκαν στην Μαύρη Θάλασσα.
Οι μάρτυρες δημοσίευσαν το βίντεο που προκαλεί δέος στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο Vkontakte την Τρίτη.
Και εδώ είναι μια φωτο που δείχνει πόσο απειλητικοί φαίνονται οι ανεμοστρόβιλοι από τον αέρα.
Εννέα πτήσεις είχαν καθυστερήσει λόγω των σκληρών καιρικών συνθηκών στην περιοχή, με κάποια αεροπλάνα να εκτρέπονται σε αεροδρόμια στις κοντινές ρωσικές πόλεις Anapa και Krasnodar, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sochi Express. 
Την ίδια ημέρα μάρτυρες διαπίστωσαν πολλαπλούς ανεμοστρόβιλους αρκετά χιλιόμετρα από την ακτή. Μέχρι και 12 στήλες εμφανίστηκαν στην πόλη σύμφωνα με τοπικές πηγές ειδήσεων.
Την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν δυο ανεμοστρόβιλοι  στο Σότσι. Ένας από τους ανεμοστρόβιλους συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή από τους χρήστες στο διαδίκτυο χάρη στη μη γραμμική του μορφή.
Πηγή https://www.rt.com/news

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.