Το χάραγμα και η γνωστή Ελληνική(?)τράπεζα.

Συνεχίζεται η διαφήμιση με τον προπομπό του χαράγματος.Πάρτε κόσμε βραχιολάκια. 

Τώρα με το i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα, οι ανέπαφες συναλλαγές αλλάζουν επίπεδο. Πραγματοποίησε τις αγορές σου με τη νέα προπληρωμένη κάρτα VISA, φόρεσέ τη στο χέρι σου και άφησε το πορτοφόλι... σπίτι. i-bank payband από την Εθνική Τράπεζα. Όσο γρήγορο είναι το χέρι σου.
Αυτό είναι το μήνυμα με το οποίο η γνωστή τράπεζα διαφημίζει το νεοταξίτικο προιόν της.Τι την θέλεις καημένε την κάρτα που την χάνεις και στην κλέβουν?Βάλε το βραχιολάκι να είσαι άνετος....
Φυσικά όπως βλέπετε στο βίντεο η κοπέλα το φοράει στο αριστερό χέρι και όχι στο δεξί που κάνουμε τον Σταυρό μας για ευνόητους λόγους.Αφού δεχτούμε και αυτό όπως δεχόμαστε και τα πάντα η συνέχεια θα είναι η γνωστή.
Τι το θέλεις καημένε το βραχιολάκι πιο βραχιολάκι τώρα βάλτο μέσα στο χεράκι να είσαι σίγουρος.Εκεί δεν μπορεί να στο πάρει κανείς.
“Και [ο ψευδοπροφήτης] έκανε όλους και μικρούς και μεγάλους,
πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να πάρουν ένα χάραγμα πάνω [ή “μέσα,”] στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους και χωρίς αυτό να μην μπορεί κανένας ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει, εκτός από αυτόν που είχε το χάραγμα ή το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας υπολογίσει τον αριθμό του Θηρίου, επειδή είναι αριθμός ανθρώπου: Και ο αριθμός αυτός είναι το 666” (Αποκάλυψη 13:16-18).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.