ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ.ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

«Δεν είναι η καγκελάριός μου» Η Μέρκελ αντιμετωπίζει τα γιουχαίσματα και το σύνθημα «προδότρια» σε συλλαλητήριο για τη μεταναστευτική πολιτική.


Η ΑΓΓΕΛΑ  Μέρκελ   χαρακτηρίστηκε ως «προδότρια του έθνους» καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με διαδηλωτές κατά της μετανάστευσης σε μια διαδήλωση στην ανατολική Γερμανία.

Αφίσα στη Γερμανία εναντίον της Μέρκελ

Η καγκελάριος, η οποία αναμένεται  να κερδίσει τις εκλογές, σταμάτησε χθες στη μικρή πόλη Annaberg-Buchholz στη Σαξονία, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας πριν από την ψηφοφορία στις 24 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, αντί να χαιρετιστεί με τοπικούς υποστηρικτές, βρέθηκε αντιμέτωπη με πλήθος διαδηλωτών από την δεξιά εναλλακτική για τη  (AfD) και από το κίνημα κατά της μετανάστευσης Pegida.
Περισσότεροι από 150 διαδηλωτές κατέβηκαν στην διαδήλωση φωνάζοντας "όχι η καγκελάριος μου", καθώς κρατούσαν πανό που έγραφαν "φύγε από εδώ" και "προδότρια του έθνους".
Άλλα πανό έγραφαν "αλλαγή καθεστώτος στη Γερμανία" και "CDU - καταστρέφουμε τη Γερμανία".
Πιστεύεται ότι η ομάδα διαμαρτύρεται για τη μεταναστευτική πολιτική της «ανοιχτής πόρτας» της κ. Μέρκελ κατά τη διάρκεια της κρίσης των μεταναστών το 2015 και το 2016.
Καθώς πήγε χθες στο βάθρο, η ηγέτρια της CDU προσπάθησε να υπερασπιστεί την απόφασή της -για την οποία παραδέχτηκε προηγουμένως ότι λυπάται.
Είπε στους πολίτες: "Πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν και μας είπαν:" Τι γίνεται με εμάς; Είμαστε ακόμα σημαντικοί ή είναι μόνο οι πρόσφυγες σπουδαίοι; "
Και απάντησε στο πλήθος, λέγοντας: "Μερικοί θέλουν να ακούσουν, αλλά άλλοι μπορούν μόνο να φωνάζουν, αυτό μας διαχωρίζει"
Οι διαδηλωτές φώναξαν επίσης συνθήματα κατά της Μέρκελ στην πόλη Thermalbad Wiesenbad, σύμφωνα με την Die Welt. 
 είδε την δημοτικότητά της να μειώνεται κατά τουλάχιστον 10 μονάδες τον τελευταίο μήνα, και τώρα ανέρχεται στο 59%. 
Ωστόσο, είναι ακόμα ευρέως αναμενόμενο να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές εναντίον του αντιπάλου Martin Schulz.
Πηγή http://www.express.co.uk/news/world/842974/Angela-Merkel-Annaberg-AfD-booed-traitor-rally-Germany-migrant-crisis

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.