Ρουμάνα απελάθηκε από την Δανία επειδή ζητιάνευε.

Η Δανία απέλασε Ρουμάνα για επαιτεία.

Η Δανία εκδιώκει ρουμανική γυναίκα για επαιτεία

Ένα δικαστήριο της Δανίας καταδίκασε μια Ρουμάνα  ηλικίας 63 ετών σε 20 ημέρες φυλάκιση και στην συνέχεια απέλαση , αφού "ενοχλούσε το κοινό" ζητώντας χρήματα.
Η γυναίκα συνελήφθη στο σταθμό Nørrebro,της Κοπεγχάγης, τον Ιούλιο. Είχε καταδικαστεί για επαιτεία σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις, οι οποίες ελήφθησαν υπόψη στην απόφαση που διέταξε την απέλασή της.
Η γυναίκα θα απαγορευτεί επίσης να επανέλθει στη χώρα για έξι χρόνια.
Η εισαγγελέας Marlene Beyon δήλωσε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη είχε " ενοχλήσει το κοινό "  κρατώντας ένα κύπελλο και ικετεύοντας για χρήματα.
Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο ότι ήταν μέσα και έξω από τη Δανία εδώ και 15 χρόνια, συνήθως ξοδεύοντας μερικούς μήνες να επαιτεί στην Κοπεγχάγη πριν επιστρέψει στη φροντίδα για τα επτά της παιδιά στη Ρουμανία.
Έχω πολλά παιδιά εκεί. Τρώνε τα σκουπίδια ", ανέφερε.
Η πρόταση είναι η πρώτη σύμφωνα με την αυστηρή νέα νομοθεσία της Δανίας κατά της επαιτείας, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιούνιο από τον υπουργό Δικαιοσύνης Søren Pape Poulsen.
Δεν είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση στα δανικά δικαστήρια - τον Νοέμβριο μια Σλοβακα  καταδικάστηκε σε 40 ημέρες φυλάκισης και απελάθηκε για επαιτεία.
Τρεις άλλοι άνθρωποι κρίθηκαν ένοχοι για επαιτεία στο Δικαστήριο της Κοπεγχάγης την Τρίτη, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό των ατόμων που καταδικάστηκαν βάσει του νέου νόμου σε εννέα, αναφέρει ο Τοπικός τύπος.
Πηγή https://www.rt.com/viral/398321-romanian-begging-denmark-deportation/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.