ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΖΑΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕς ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.


Ισλαμική συμμορία παράσερνε νεαρές Αγγλίδες σε συνεδρίες όπου τις πότιζαν ναρκωτικά και τις βίαζαν.

Ανησυχητικές 'συνεδρίες' όπου η συμμορία παρήγαγε και βίασε ευάλωτα κορίτσια
Οι καταδικασμένοι ισλαμιστές από την πρώτη σειρά: Nashir Uddin, Taherul Alam, Mohammed Hassan Ali, Mohammed Azram, Monjur Choudhury, Saiful Islam, Abdulhamid Minoyee, Jahanger Zaman, Mohibur Rahman, Prabhat Nelli, Nadeem Aslam, Eisa Mousavi, Habibur Rahim, Badrul Hussain, Carolann Gallon, Abdul Sabe, Redwan Siddquee, Yassar Hussain (Εικόνα: Αστυνομία Northumbria / PA)

Οι ευάλωτες νέες γυναίκες παρασύρθηκαν σε συνεδρίες και ποτίστηκαν με ναρκωτικές ουσίες πριν βιαστούν και κακοποιηθούν σε μία από τις πιο τρομακτικές περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης τα τελευταία χρόνια.
Συνολικά 17 άνδρες και μία γυναίκα έχουν καταδικαστεί ή έχουν παραδεχθεί τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, της παροχής ναρκωτικών και της εκδήλωσης πορνείας μετά από μια σημαντική επιχείρηση στο Newcastle, η οποία μέχρι στιγμής έχει παραμείνει εξαιρετικά μυστική.
Το Operation Shelter αποκάλυψε ηλικιωμένους άντρες που έρχονταν σε επαφή με ευάλωτες νεανίδες οι οποίες είχαν μολυνθεί με κοκαΐνη, αλκοόλ, μεφεδρόνη και κάνναβη,και έπειτα βιάστηκαν ή τις έπεισαν να έχουν σεξουαλική δραστηριότητα με το δόλωμα των παράνομων ναρκωτικών.
Οι συγκεντρώσεις ήταν γνωστές ως «συνεδρίες».
Μετά από μια μακρά, μυστική αστυνομική επιχείρηση - η οποία αφορούσε έναν καταδικασθέντα βιαστή παιδιών που πληρώθηκε £ 10.000 για να πάει μυστικός - οι λεπτομέρειες των τρομακτικών εγκλημάτων του ομίλου ήρθαν στο φως σε μια σειρά από δίκες στο Newcastle Crown Court.
Κατά τη διάρκεια τεσσάρων δοκιμών, 20 νέες γυναίκες έδωσαν στοιχεία για τα εγκλήματα που συνέβησαν μεταξύ 2011 και 2014.
Η αστυνομία συνέδεσε τους συνδέσμους μεταξύ των παραβατών χρησιμοποιώντας τηλεφωνικά δεδομένα για να δείξουν πώς γνώριζαν ο ένας τον άλλον, συγκεντρώνονταν στα ίδια σημεία ή είχαν αμοιβαίες γνωριμίες.
Όπως και με τα περιστατικά στα Rochdale, Rotherham και Oxford, τα θύματα έρχονταν σε σεξουαλικές επαφές μερικές φορές με την ενθάρρυνση του M-Kat (mephedrone) .
Το M-Kat, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «Bubble» στο Tyneside, έχει παρόμοια αποτελέσματα με το Ecstasy και είναι πολύ εθιστικό.
Ο John Elvidge QC, ο οποίος ασχολήθηκε με τις υποθέσεις, δήλωσε ότι τα κορίτσια τα εκμεταλλεύτηκαν αδυσώπητα.
Κάτω από διασταυρούμενη εξέταση, ένα θύμα δήλωσε ότι δεν πήγε στην αστυνομία επειδή ήταν εθισμένο στα φάρμακα που της έδιναν οι κακοποιοί.
Αυτοί που διώχθηκαν ήταν από τις κοινότητες του Μπαγκλαντές, του Πακιστάν, του Ιράκ, της Ινδίας, του Ιράν και της Τουρκίας. Οι περισσότεροι από αυτούς ζούσαν στο West End του Newcastle.


Read more: http://metro.co.uk/2017/08/09/disturbing-sessions-where-grooming-gang-drugged-raped-vulnerable-teenagers-6840848/#ixzz4pHdAaJTy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.