Α.ΜΕΡΚΕΛ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Απίστευτη παραδοχή της Α.Μέρκελ στην Welt am Sonntag.Οι μετανάστες πηγαινουν διακοπές στις χώρες που υποτίθεται ότι κινδυνεύουν.


Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα  κατά των αιτούντων άσυλο  αν κάνουν διακοπές στη χώρα καταγωγής τους,δήλωσε  η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ  σε συνέντευξή της, στην οποία είπε επίσης ότι δεν μετάνιωσε για την  πολιτική της για τους πρόσφυγες.
«Οι διακοπές στη χώρα στην οποία διώκεστε δεν είναι επιτρεπτές», είπε σε συνέντευξή της στο Welt am Sonntag, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για επανεξέταση μιας υπόθεσης ασύλου. 
Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τους αιτούντες άσυλο που επιστρέφουν στις χώρες καταγωγής τους για "διακοπές", το θέμα ήταν στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων των ΜΜΕ στη Γερμανία.
 Ο Die Welt ανέφερε πέρυσι ότι είχε αποκαλύψει περιπτώσεις  αιτούντων άσυλο που ταξίδεψαν σε χώρες όπως η Συρία και το Αφγανιστάν για λίγο πριν επιστρέψουν στη Γερμανία. Ο Martin Retsch, από την Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), δήλωσε ότι η πρακτική δεν ήταν «ευρέως διαδεδομένη».
Ωστόσο, το θέμα είναι ενδεικτικό των εντάσεων που έχουν δημιουργηθεί στη Γερμανία ως αποτέλεσμα της εισροής προσφύγων.
Η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι δεν λυπάται για την πολιτική της για τους πρόσφυγες, η οποία είδε τη Γερμανία να ανοίγει αμφιλεγόμενα τις πόρτες της σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες πριν από δύο χρόνια, παρά τις βαθιές ρωγμές που οδήγησε στο κόμμα της.
"Θα έπαιρνα όλες τις σημαντικές αποφάσεις του 2015 για το θέμα με τον ίδιο τρόπο και πάλι", είπε στη συνέντευξη προχθες  Κυριακή. 
Πηγή http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/27/angela-merkel-tells-asylum-seekers-not-take-holidays-country/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.