11/9.ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΑΣ ΦΘΗΝΟ.

Η Αλ-Κάιντα γιόρτασε την επέτειο με βίντεο ενός εκ των αεροπειρατών.Θα κόψουμε τα κεφάλια σας θα σκίσουμε τις κοιλιές σας.....

Mohand al-Shehri (από το βίντεο της Αλ Κάιντα)
Η Αλ Κάιντα σημάδεψε την 16η επέτειο της 9/11 απελευθερώνοντας  λήψεις του Mohand al-Shehri, ενός από τους αεροπειρατές στην πτήση 175 της United Airlines που έπεσε στον Νότιο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, σημειώνοντας ότι διψούμε " για τα όμορφα εδάφη σας "και βρίσκουμε το αίμα των Αμερικανών" νόστιμο ".
Ο Al-Shehri, 22 ετών, ήταν Σαουδάραβας που εκπαιδεύτηκε στην Τσετσενία και στο Αφγανιστάν μήνες πριν του χορηγηθεί φοιτητική βίζα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έφτασε στις ΗΠΑ τέσσερις μήνες πριν από τις επιθέσεις και εκπαιδεύτηκε σε προσομοιωτή πτήσης στην παραλία Vero.
Σύμφωνα με το βίντεο, ο al-Shehri έκανε τη δήλωση στις 17 Απριλίου 2001, πριν φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το Μάιο.
Το 35λεπτο βίντεο έχει  αγγλικούς υποτίτλους
Ξεκινά με λίγα λόγια  του ύστερου ηγέτη της Αλ-Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν προτού προχωρήσει στον αλ-Σεχρή διαβάζοντας τη δήλωσή του. "Οι τύραννοι έχουν οδηγήσει την Ummah [μουσουλμανική κοινότητα] σε αυτή την άβυσσο. Η θρόμβωση και η ανηθικότητα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένες και έχουν στερήσει τις καρδιές της νηφαλιότητας θα τους  πληρώσουμε με κακία", .
"Με συνοδεύει λοιπόν αυτήν η τελευταία βούληση, καθώς σας απευθύνομαι από το κατάστρωμα του πλοίου μου για να σας οδηγήσω στις ακτές της σωτηρίας. Ίσως το σκάφος σας να ακούσει τα λόγια μου  με ενθουσιασμό και να σταματήσετε στο δρόμο σας και να αλλάξετε ο Αλλάχ σίγουρα θα αντικαταστήσει εκείνους που έχουν επιλέξει να καθίσουν και να απέχουν από την υποχρέωση της τζιχάντ με άλλους που θα ανέβουν και θα ενεργήσουν με βάση την Ισλαμική πίστη, θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα της τιμής και να εξοντώσουν τους εχθρούς του Αλλάχ ", συνέχισε. "Αυτοί που επέλεξαν να καθίσουν θα παραμείνουν άχρηστοι  γιατί ο Αλλάχ είναι πανίσχυρος και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να αντικαταστήσει εσένα με άλλους ανθρώπους".
"Ω Αμερική, πού θα ξεφύγεις; Η θάλασσα είναι πίσω σου, είμαστε μπροστά σου και δεν υπάρχει διέξοδος. Αν δεχτείς το Ισλάμ, θα είσαι ασφαλής και ο Αλλάχ θα σου δώσει την ανταμοιβή σου , ή απλώς περιμένετε για μας.Με την άδεια του Αλλάχ, ερχόμαστε να κόψουμε τα κεφάλια σας, να σκίσουμε τις κοιλιές σας και να σας υποσχεθούμε, θα ψάχνετε για διάσωση και δεν θα υπάρξει διέξοδος.Δεν θα υπάρχει λύση για σας, εκτός από τον θάνατο και στη συνέχεια ακόμα περισσότερο το θάνατο », συνέχισε.
"Ζούμε για τα όμορφα εδάφη σας, για τα ρέματα και τα δέντρα, τα παλάτια και τις λίμνες σας, αποφασίσαμε να βαδίσουμε στα εδάφη σας και να αγκαλιάσουμε τις παρθένες του παραδείσου στο έδαφός σας, το αίμα σας είναι υπέροχο για μας και το κρέας σας φτηνό. Είμαι διψασμένος και τίποτα δεν θα σβήσει αυτή τη δίψα εκτός από το αίμα σας, τίποτα δεν θα κορέσει την πείνα μας εκτός από το κρέας σας. Δεν υπάρχει σταματημός σε ό, τι έχει διακηρυχθεί από τον Αλλάχ.
Ο Al-Shehri προειδοποίησε ότι οι τρομοκράτες θα έστελναν στην Αμερική "τα πιο ακριβά δώρα", αποτελούμενα από "φέρετρα που θα ακολουθούνται από φέρετρα, σώματα που θα ακολουθούνται από σώματα".
Σε όλη τη διάρκεια της μακράς δήλωσης, ο al-Shehri δεν βυθίζεται στις λεπτομέρειες της πλοκής της 11ης Σεπτεμβρίου, εκτός από το τι θα μπορούσε να είναι αναφορά στην ώρα της ημέρας: "Το ραντεβού σας είναι το πρωί και  πλησιάζει το πρωί"  είπε.
Πηγή pjmedia.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.