ΣΟΥΗΔΙΑ.ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.

Νεαρός Μαροκινός επιτέθηκε σε αστυνομικό και του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στον λαιμο.

αστυνομία

Ένας άνδρας συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας στην κεντρική Στοκχόλμη, πρωτεύουσα της Σουηδίας το πρωί της Πέμπτης, αφού ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε στο λαιμό ενώ ήταν σε περιπολία, η δεύτερη επίθεση κατά της αστυνομίας στην πόλη σε λίγες ώρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Medborgarplatsen στο Södermalm, ένα από τα Νησιά που αποτελούν το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για πιθανά κίνητρα για την  επίθεση, αλλά ο Nyheter Idag αναφέρειαπό  μια "καλά ενημερωμένη αστυνομική πηγή" ότι ο πιθανός δολοφόνος ήταν μαροκινός νεαρός.
Ορισμένες αστυνομικές περιπολίες έχουν αναπτυχθεί στο κέντρο της πόλης, αναφέρει ησουηδική εφημερίδα  Expressen,  και το κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένου ενός τοπικού σχολείου, ήταν κλειστό.
Αναφέρεται ότι ο επιτιθέμενος πήγε πίσω από τον αξιωματικό και έκοψε το λαιμό του. 
 Ο αξιωματικός είχε τις αισθήσεις του μέχρι να φτάσει  το ασθενοφόρο. Απελευθερώθηκε από το νοσοκομείο την Πέμπτη το απόγευμα έχοντας υποστεί μόνο μικρούς τραυματισμούς.
Η επίθεση έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την υπόθεση της σουηδικής αστυνομίας για άλλη  θανατηφόρα επίθεση την Πέμπτη το πρωί, πάλι στη Στοκχόλμη Οι αξιωματικοί κλήθηκαν σε ένα ψεύτικο συναγερμό διαρρήξεων σε ένα προάστιο στα νότια της πόλης και όταν έφθασαν αντί να βρουν έναν ιδιοκτήτη σε κατάσταση κινδύνου, το αυτοκίνητό τους καταστράφηκε από πέτρες που πετούσαν ισλαμιστές.
Πηγή http://www.breitbart.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.