Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Οι Σέρβοι βλέπουν τους Έλληνες ως καλούς φίλους.

Σχετική εικόνα
Περισσότεροι από τους μισούς Σέρβους πολίτες (53%) πιστεύουν ότι η Σερβία δεν πρέπει να φιλοξενεί στρατιωτικές βάσεις οποιασδήποτε από τις μεγάλες δυνάμεις.
Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο Demostat.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 20 τοις εκατό πιστεύει ότι στην Ρωσία θα πρέπει να επιτρέπεται αυτό, ενώ το 2 τοις εκατό επέλεξε τις ΗΠΑ.
Έδειξε επίσης ότι η πλειονότητα των ερωτηθέντων, 41%, πιστεύουν ότι η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος φίλος της Σερβίας, ακολουθούμενη από την Κίνα , την Ελλάδα , τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και τη Γερμανία.
Από την άλλη πλευρά, όταν ρωτήθηκαν σε ποια χώρα, εκτός από τη Σερβία, θα ήθελαν περισσότερο να ζήσουν και θα το συνιστούσαν στα παιδιά τους, οι κορυφαίες χώρες που κατονομάζονται είναι στη Δύση, ανέφερε το Tanjug.
Έτσι, το 11% των ερωτηθέντων επέλεξε τη Γερμανία, το επτά τοις εκατό την Ελβετία, το πέντε τοις εκατό την Αυστρία, την Ιταλία και τη Σουηδία, ενώ το 4% δήλωσαν ότι θα επέλεγαν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στα παιδιά τους, το 16% των ερωτηθέντων θα συνιστούσε τη Γερμανία, το 11% την Ελβετία, το πέντε τοις εκατό την Αυστρία και τις Ηνωμένες Πολιτείες  και το τέσσερα τοις εκατό τη Σουηδία και τη Νορβηγία.
Πηγή inserbia.info

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.