ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ.ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Τζιχαντίστρια περιγράφει την φρίκη που προκαλούσε.

Evil: The female ISIS deserter, known only as Hajer, reveals how she would enjoy torturing women during her time with Al-Khansaa, pictured
Μια τζιχαντίστρια του ISIS μίλησε για το πώς απολάμβανε το να βασανίζει άλλες γυναίκες μπροστά στα μέλη της οικογένειάς τους κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε μια τζιχαντιστική ταξιαρχία στη Raqqa της Συρίας .
Η γυναίκα, γνωστή και ως Hajer, αποκαλύπτει επίσης ότι οι Βρετανίδες τζιχαντίστριες  ήταν οι πιο σαδιστές βασανιστές και χρησιμοποιούσαν ένα εργαλείο γνωστό ως «biter», που μπορούσε να προκαλέσει πόνο «χειρότερο από τον τοκετό».
Η  25χρονη ήταν μια από τις πρώτες νεοσύλλεκτες που προσχώρησαν στη θηλυκή ταξιαρχία Al-Khansaa το 2014, μια ομάδα γυναικών τζιχάντ που συγκρίθηκε με τη Γκεστάπο του Χίτλερ.
Μιλώντας στον συγγραφέα Ahmad Ibrahim, η  Hajer αποκαλύπτει ότι εντάχθηκε στο ISIS επειδή ήταν μια από τις λίγες τρομοκρατικές ομάδες που επέτρεψαν στις γυναίκες να πολεμήσουν και να ανέβουν στις τάξεις.
Ήταν μέλος της ταξιαρχίας Al-Khansaa, όπου αργότερα θα ενταχθούν οι μαθήτριες Shamima Begum, Amira Abase και Kadiza Sultana, από το Κεντ.
Ο ρόλος της Al-Khansaa ήταν - και είναι - να λειτουργήσει ως θρησκευτική αστυνομία, εξασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι της Raqqa, ακολούθησαν τους αυστηρούς κανόνες τους.
Για εκείνους που θα έσπασαν τους κανόνες, ακολούθησε σκληρή τιμωρία.
«Μου άρεσε, μου άρεσε να βασανίζω Σύριες γυναίκες - ειδικά όταν ήταν μπροστά οι πατεράδες ή οι σύζυγοι τους», είπε στην RBSS.
«Ξέρετε, οι Ευρωπαίοι είναι πιο σαδιστικοί και βίαιοι από τους άλλους. Για παράδειγμα, οι Βρετανίδες αγωνίστριες έκαναν βάναυσα βασανιστήρια. Αυτή που χρησιμοποίησε το εργαλείο που "δαγκώνει" είναι  Βρετανίδα - καθαρή Βρετανίδα. Ήταν γνωστή ως Um Salama. 
Το εργαλείο "δάγκωμα" έχει αναφερθεί ως ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των ανώτερων μελών της Al-Khansaa. 
Ο Χάιερ αποκαλύπτει ότι οι βρετανοί τζιχάντες που γεννήθηκαν από τη Βρετανία θα χρησιμοποιούσαν ένα «βίτερ», που κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο «χειρότερο από τον τοκετό».  Το είδωλο είναι ένα παρόμοιο ψάχνει
Με αυτό το εργαλείο βασανίζονται οι γυναίκες από τον ISIS
Το εργαλείο έχει περιγραφεί ως μια συσκευή παρόμοια με μια παγίδα κυνηγιού - μια μεταλλική σιαγόνα σύσφιξης με αιχμηρά δόντια που κόβουν τη σάρκα του θύματος. 
Η Hajer αποκάλυψε επίσης ότι είδε τα βασανιστήρια και τη δολοφονία ενός πιλότου του Ιορδανικού στρατού, του οποίου η βάρβαρη εκτέλεση σόκαρε τον κόσμο.
Ο Muath Al-Kasasbeh συνελήφθη μετά την πτώση του αεροσκάφους F-16 κοντά στην Raqqa την Παραμονή των Χριστουγέννων το 2014.
Τον Ιανουάριο του 2015, το ISIS κυκλοφόρησε ένα τρομακτικό βίντεο που δείχνει ότι ο 26χρονος καίγεται ζωντανός σε ένα κλουβί.
«Θυμάμαι ακόμα πως η Um Salama και η Um Rayan τον βασάνιζαν. Ήταν το πιο βάναυσο βασανιστήριο που έχω δει ποτέ ».
Το ISIS έχει χάσει περίπου το 90% της επικράτειάς του στο Ιράκ και 85% στη Συρία ως αποτέλεσμα στρατιωτικών εκστρατειών, μερικές από τις οποίες υποστηρίχθηκαν από δυτικές δυνάμεις.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4865326/Female-ISIS-torturer-describes-horrors-inflicted.html#ixzz4sASacpMl
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.