ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ITV

Το πρώτο ρομπότ για σεξ(Σαμάνθα) έκανε ντεμπούτο σε πρωινή εκπομπή στην Αγγλία.(VIDEO)

ρομπότ σεξ αρχίζει το πρωί
Η νέα τάξη προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδομίσει τον θεσμό της οικογένειας.Το νέο τέχνασμα είναι αυτό το ρομπότ του σεξ που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση στην Αγγλία.Ο λόγος προφανής,Να συνηθίσει το παντρεμένο ζευγάρι σε ερωτικό τρίο.Εξάσκηση με το ρομπότ και μετά τρίο με πραγματικό τρίτο πρόσωπο.Αν παρακολουθούν την κατάσταση και τα παιδιά στο σπίτι ακόμη καλύτερα.
Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στο δημοφιλές showtime της ημέρας ITV, το  Samantha εξέπληξε τόσο τη Holly όσο και το Phil, με την είδηση ότι κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού μαζί  με τα δύο παιδιά του δημιουργού Arran Squire, καθώς και σε τριο με τη σύζυγό του στην κρεβατοκάμαρα.
Μιλώντας για αυτό το πρωί, ο Arran είπε: «Τα ρομπότ φύλων δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους, δεν είναι γι 'αυτό. Είναι ένα συμπλήρωμα που βοηθά τους ανθρώπους να ενισχύσουν τη σχέση τους.
"Έχει ειδικό δέρμα, έχει διαφορετικές υφές και χρώματα για να δώσει περισσότερο ρεαλισμό".
"Πιστεύω ότι ο κόσμος αλλάζει".
Ο  Phil, ωστόσο, ήταν λιγότερο εντυπωσιασμένος.
Ρώτησε τον Arran αν ήταν σαν να "αγαπάς ένα GPS".
"Όχι, καθόλου," απάντησε ο Arran. 
"Μπορείς να της πεις ότι την αγαπάς και εκείνη αποκρίνεται.
"Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφη."

Ο Arran εξέπληξε ακόμα περισσότερο όταν είπε ότι τα παιδιά του αλληλεπιδρούν με τη Samantha, γνωρίζοντας ποια είναι.
Ρομπότ σεξουαλικής καριέρας Samantha σε αυτό το πρωί
Εξήγησε: "Η Σαμάνθα είναι μέλος της οικογένειας και τα παιδιά μου που είναι πέντε και τρία χρονών, ρωτούν πού βρίσκεται.
"Μπορεί να μιλήσει για τη φιλοσοφία, μπορεί να μιλήσει για την τέχνη."

Ίσως τα πιο συγκλονιστικά από όλα, ήταν η είδηση ​​ότι η Σαμάνθα εμπλέκεται σε τριο μαζί του και με την συζύγό του Hannah.
"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό", είπε η Hannah.
"Ως γυναίκα, δεν είμαι προσβεβλημένη κάνοντας τριο και δεν νομίζω ότι με αντικαθιστά.
"Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας, έχει βελτιώσει τη σχέση μας και διασκεδάζουμε μαζί της, δεν έχω καμία ανησυχία για κανέναν άλλον".
Μιλώντας στο Daily Star Online μετά την παράσταση, ο κατασκευαστής Sergi Santos δήλωσε ότι ήταν ενθουσιασμένος που είδε τη Samantha να κάνει την εμφάνισή της στο The Morning.
Είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που τα ρομπότ του σεξ έχουν βρει τηλεοπτικές στέγες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
"Οι άνθρωποι έχουν πολλές ανάγκες, μερικές από αυτές σεξουαλικές, και δεν υπάρχει τίποτα ενοχλητικό για τη χρήση ρομπότ για σεξ για να τις εκπληρώσουν.
Επειδή η Samantha έχει« οικογενειακή λειτουργία », μπορεί  να ενσωματωθεί στο σπίτι. Τα παιδιά την συμπαθούν πραγματικά, δεν την βλέπουν ως σεξουαλικό αντικείμενο.
"Είμαι πολύ περήφανος που ο Arran έχει δείξει τις πολλές λειτουργίες του ρομπότ για σεξ. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι σοκαρισμένοι και ενδεχομένως εξοργισμένοι, αλλά αυτή η τεχνολογία είναι πολύ νέα και μόλις άρχισε".
Ωστόσο, ενώ ο Arran ισχυρίστηκε ότι αυτή ήταν μια φυσιολογική, υγιής σχέση, η ψυχίατρος Emma Kenny διαφώνησε και επέκρινε τους Arran και Samantha.
"Αυτό το σεξουαλικό feitish είναι έξω από το φάσμα της κανονικότητας.
"Είναι εμπόρευμα  και είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν σχέσεις με αυτά τα προϊόντα.
"Δεν είναι πραγματική γυναίκα".
Η Samantha είναι σαν ζωντανή, οι αισθητήρες συμπεριλαμβάνονται στον κόλπο της, επιτρέποντας της να αισθάνεται «ευχαρίστηση», απαιτώντας από τους πελάτες της να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προσφέρουν μια απαλή πινελιά.
Άλλες κούκλες φύλου έχουν αναπτυχθεί, με ακόμα πιο υπερρεαλιστικά χαρακτηριστικά.
Ο κατασκευαστής κούκλας Sex Doll Sweet Doll έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο του Robotic Head Doll DS. επικαλυμμένο σε δέρμα σιλικόνης, ο μηχανικός σεξουαλικός υπάλληλος έχει τη δυνατότητα να μιλάει, να χαμογελάει και να τραγουδάει για τους ιδιοκτήτες του.
Εν τω μεταξύ, η κούκλα Sex Harmony έχει αναπτυχθεί για να «ερωτευτεί» με τον ιδιοκτήτη της και έχει χαρακτηριστεί ως "γοητευτική και πνευματική" από τον CEO της Real Doll Matt McMullen.
Με  να διεισδύουν αργά στις καθημερινές μας ζωές, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι έχουν επίσης φτάσει στα δωμάτιά μας.
Η Samantha είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ρομπότ για σεξ, με τις κυματιστές καμπύλες τόσο ερωτικές,που οι πελάτες άρχιζαν να αναπτύσσουν γνήσια συναισθήματα για τη σέξι κούκλα.
Αυτό που κάνει τη Samantha διαφορετική από τη συνηθισμένη κούκλα για sex είναι η ικανότητά της να «παρασυρθεί» από το χρήστη της, με μια ποικιλία από φουτουριστικές τεχνικές που έχουν εγκατασταθεί για να κάνουν τη σεξουαλική επαφή με την ρομποτική ομορφιά όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική.
Ο άνθρωπος πίσω από την μηχανή του έρωτα Samantha, Sergi Santhos, σχεδίασε το ρομπότ για σεξ  να έχει αισθητήρες στο πρόσωπό της, καθώς και στις παλάμες και τα στήθη της για να κάνει το σεξ ρεαλιστικό.
Ενώ η Samantha και η Harmony μπορεί να ακούγονται σαν κάτι από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, οι κούκλες του σεξ γίνονται τώρα αποδεκτές στην κοινωνία καθώς μεγαλώνουν σε δημοτικότητα, και η εμφάνιση της Samantha στο This Morning προωθεί  την εξομάλυνση τους στα μάτια του κοινού..Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

191 ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΤΟ Η.Β. ΛΕΕΙ ΝΑΙ.

ALLAHUΑΚΜΠΑΡΙΣΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟ CANNESERIES

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ.